Pierre Charpin: “This installation I designed for Moooi was very much planned out, but it was also meant to look spontaneous and playful in the way it all came together, to match the company’s character. I had a good idea of what I wanted to create, but every time I went back into the space, elements of that plan would change or develop. For instance, there wasn’t a particular calculated reason for why I designed a staircase to lead up not into a room, but a tiny window. It added a bit of mystery and humor.”
6 / 21

Pierre Charpin: “This installation I designed for Moooi was very much planned out, but it was also meant to look spontaneous and playful in the way it all came together, to match the company’s character. I had a good idea of what I wanted to create, but every time I went back into the space, elements of that plan would change or develop. For instance, there wasn’t a particular calculated reason for why I designed a staircase to lead up not into a room, but a tiny window. It added a bit of mystery and humor.”